AZ aankoopmakelaars

Blog

Alex houdt van blije klanten

5 dec 2017

Alex geeft graag een inkijkje in zijn dagelijkse werkzaamheden 

Verder lezen

#6 DIT IS 'T

7 aug 2017

We zijn inmiddels weer een paar maanden verder en we zijn toe gekomen aan de laatste blog van deze serie. Door het schrijven van deze blog ben ik meer stil gaan staan bij het proces van een huis kopen, het verhuizen en het inrichten. Dit proces was meer werk dan ik ooit had gedacht, maar het was het absoluut waard!

Verder lezen

#5 GOED GEVOEL

31 jul 2017

Ja ik weet het, de titel klinkt een beetje zweverig, maar uitleg volgt. Het gaat om het gevoel bij de eerste bezichtiging van het huis. Hoe is het als je binnenstapt? Het huis kan qua grote en ruimtes perfect zijn, maar als je je niet op je gemak voelt kan dat een blokkade vormen. Als de woning je gelijk aanspreekt is het denk ik makkelijker om je sneller thuis te voelen. Dus koop met een goed gevoel!

Verder lezen

#4 TIPS & TUINIEREN

24 jul 2017

To-do-lijstjes maken is een goede manier om overzicht te krijgen. Schrijf alle klusjes die moeten gebeuren op en maak er een lijstje van. Zelf was ik in het begin vooral intensief bezig met het huis ‘af’ te maken, maar een huis is nooit helemaal af. Er zal op langere termijn altijd iets moeten worden vervangen of gemaakt moeten worden. Sommige klusjes werken alleen wel tegen je als je ze te lang laat liggen, zoals lampen ophangen, een douchedeur vastzetten of het platte dak vervangen.

Verder lezen

#3 DE SLAAPKAMER Zzzz

17 jul 2017

Of ik me al thuis voel? Ja zeker! Het heeft wel enkele weken geduurd voordat ik echt besefte dat dit mijn nieuwe thuisbasis is. Dit kwam vooral omdat ik in het begin erg veel aan het zoeken was naar spullen in mijn nieuwe huis. Die spullen krijgen na een tijdje een vast plekje. Wat ook helpt om je thuis te voelen is kennis maken met de buren, zo voelt het niet meer als een vreemde plek met onbekende mensen. Dit is natuurlijk ook goed voor een eerste indruk.

Verder lezen

#2 MIX & MATCH

19 jun 2017

Hoe ga je je thuis voelen in jouw nieuwe huis? Ik denk dat het belangrijk is om echt deel uit te maken van het verhuisproces. Veel mensen willen je helpen en dat is heel fijn (iedereen bedankt!)! Je moet er wel voor zorgen dat dit proces niet aan je voorbij gaat, zodat je echt bewust bent van het feit dat dit je nieuwe woonadres wordt.

Verder lezen

#1 HUIS INRICHTEN? ZO GA IK TE WERK!

12 jun 2017

Laten we eerst is beginnen met de vraag: wat maakt jouw huis, jouw huis?

Iedereen herkent wel het moment dat je ergens in een kleding of woonwinkel loopt met je vrienden, waar een vriend(in) iets uit het schap pakt en er dan vervolgens zegt: ‘dat is echt wat voor jou!' Je vrienden associëren dus (onbewust) artikelen, stijlen van inrichting of kleding met jou. Iedereen heeft zijn eigen stijl, maar dat moet je nu als één geheel (bewust) in je nieuwe huis gaan verwerken.

Verder lezen

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars