AZ aankoopmakelaars

#3 DE SLAAPKAMER Zzzz

#3 DE SLAAPKAMER Zzzz

17 jul 2017

Of ik me al thuis voel? Ja zeker!
Het heeft wel enkele weken geduurd voordat ik echt besefte dat dit mijn nieuwe thuisbasis is. Dit kwam vooral omdat ik in het begin erg veel naar mijn spullen moest zoeken. Die spullen krijgen na een tijdje gelukkig een vast plekje. Wat ook helpt om je thuis te voelen is kennis maken met de buren, zo voelt het niet meer als een vreemde plek met onbekende mensen. Dit is natuurlijk ook goed voor een eerste indruk. 

Niets is fijner dan een goede nachtrust. De slaapkamer! Het is belangrijk om het in je slaapkamer niet te druk te maken. Je komt er alleen om te slapen, dus wat heb je er eigenlijk echt nodig? En wat vooral niet? Ik heb gekozen voor een zeegroen kleurige boxspring met een lichtgekleurde dekbedovertrek (slaapt fantastisch). Mijn slaapkamer is niet mega groot, dus wat lichte kleuren zorgen voor een optische vergroting van de kamer. Ik zou vooral afraden om een hele felle kleur, zoals rood of fel groen, op de muur te nemen. Felle kleuren zorgen voor onrust en dat wil je niet.

Ik heb een mooie inbouwkast (ja helaas geen walk-in-closet), maar het is een mooi begin! Lekker overzichtelijk en omdat de kast goed aansluit op de muur wordt er geen ruimte verspeeld.
 Huis inrichten, styling, blog 3 slaapkamer

Als decoratie van de slaapkamer is kunst een mooie toevoeging. Zelf zou ik graag een door mijn moeder gemaakt werk boven mijn bed aan de muur willen hangen. Mijn moeder maakt graag 'snelschetsen' uitsluitend naar waarneming van een model. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar site: www.dina-inez.com.

 Tot volgende week! :)

Over de auteur

Charlotte

Charlotte

https://www.instagram.com/charlottezwolle/

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik ben 23 jaar. In het dagelijks leven ben ik fulltime aan het werk, probeer ik een aantal keer in de week te sporten en met vrienden af te spreken. Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste eigen huis gekocht en ben ik druk bezig hier mijn eigen droomplekje van te maken. De komende maanden neem ik jullie mee in dit proces en geef ik jullie kleine tips en tricks om ook jullie eigen droomplekje in te kunnen richten.

Veel leesplezier!

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars