AZ aankoopmakelaars

Stappenplan huis kopen

1

Stap 1 - Gratis advies

''Wat zijn uw woonwensen?'' We drinken een kop koffie en bespreken wat uw wensen zijn. Dit gesprek is vrijblijvend. We bepalen dan of we iets voor u kunnen betekenen.

2

Stap 2 - Geschikte woning zoeken

U heeft al een huis op het oog? Dan gaan we daar mee verder. Zo niet, dan gaan we actief op zoek naar een geschikte woning. Via ons netwerk krijgen we meer woning in beeld dan u op het internet.

3

Stap 3 - Bezichtigen

Als we een geschikte woning gevonden hebben gaan we samen bezichtigen.

4

Stap 4 - Onderzoeken

We onderzoeken het huis en verzamelen gegevens, vervolgens geven we u advies. Het bepalen van een realistische koopsom en voorwaarden is hier onderdeel van.

5

Stap 5 - Onderhandelingen

Wij voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar en organiseren de bouwtechnische keuring. De onderhandelingen gaan in nauw overleg met u. Wij geven advies. U bepaalt.

6

Stap 6 - Koopcontract

Controle en bespreking van de koopakte en notarisstukken. We controleren of alles klopt. Ook checken we het contract op vervelende kleine lettertjes.

7

Stap 7 - Financiering

Meestal wordt er gekocht onder voorbehoud van financiering. AZ-aankoopmakelaars heeft goede contacten met verschillende adviseurs. We brengen u graag in contact met een betrouwbare hypotheekadviseur.

8

Stap 8 - Wonen

Voordat u de sleutel krijgt lopen we samen met u nog een keer door het huis om te kijken of alles klopt. U trekt in uw nieuwe woning en vertelt tijdens de eerste verjaardag aan bekenden, vrienden en collega's over onze geweldige service ;).

9

PS

Indien nodig zijn we u zelfs na de levering nog van dienst.

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars