AZ aankoopmakelaars

#2 MIX & MATCH

#2 MIX & MATCH

19 jun 2017

Hoe ga je je thuis voelen in jouw nieuwe huis? Ik denk dat het belangrijk is om echt deel uit te maken van het verhuisproces. Veel mensen willen je helpen en dat is heel fijn (iedereen bedankt!)! Je moet er wel voor zorgen dat dit proces niet aan je voorbij gaat, zodat je echt bewust bent van het feit dat dit je nieuwe woonadres wordt.

Zoals ik in de vorige blog al ter sprake bracht hoeft niet alles duur en design te zijn om het leuk te maken. Mijn huis is gebouwd in 1928 en is in originele staat en er zijn nog veel elementen uit die tijd aanwezig. Dit geeft het huis een gezellig uitstraling, maar je huis kan met te veel ‘’frutseltjes’’ ook te druk worden. Om dat te voorkomen kun je het beste wat moderne en strakke dingen toevoegen.

De woonkamer! Wat voor kleur bank neem ik? Je ziet tegenwoordig veel wit, zwart en antraciet combinaties met soms wat kleurige accessoires of details. Dit kan heel strak en mooi zijn, maar het kan soms ook wat kil aanvoelen. Ik vind dat je met kleuren ook een heel strak interieur kan vormen, maar wel met een gezellige uitstraling. Zo heb ik zelf voor een donkerblauwe bank gekozen. Mijn woonkamer is vrij smal, dus hoe laat je de ruimte groter lijken dan dat hij echt is? Je moet er natuurlijk voor zorgen dat het niet een soort kijkdoos wordt. Dit doe je door de lengte van je kamer op te breken, zo heb ik gekozen voor een hoekbank die op de helft van de woonkamer staat. Om de breedte van de woonkamer niet te verkleinen en dus juist meer ruimte te creëren is mijn keuze uitgegaan naar een bank die hoger op zijn pootjes staat.

Ook in deze ruimte wilde ik een zelf gemaakt object toevoegen, als extra leuk detail. Ik heb een bijzettafel gemaakt van een grof stuk hout. Dit is een goeie match met het houten onderstel van mijn bank. Hier het resultaat! 

Blog 2 Piccardtstraat 30, Goes

Donkerblauw, donkergroen, mintgroen en geel vind ik een mooie combinatie met hout, die mix van kleuren zie je dan ook terug in de kussentjes.

Elke blog geef ik een impressie foto, meer foto’s volgen.

Tot volgende week!

Over de auteur

Charlotte Zwolle

Charlotte Zwolle

https://www.instagram.com/charlottezwolle/

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik ben 23 jaar. In het dagelijks leven ben ik fulltime aan het werk, probeer ik een aantal keer in de week te sporten en met vrienden af te spreken. Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste eigen huis gekocht en ben ik druk bezig hier mijn eigen droomplekje van te maken. De komende maanden neem ik jullie mee in dit proces en geef ik jullie kleine tips en tricks om ook jullie eigen droomplekje in te kunnen richten.

Veel leesplezier!

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars