AZ aankoopmakelaars

#5 GOED GEVOEL

#5 GOED GEVOEL

31 jul 2017

Ja ik weet het, de titel klinkt een beetje zweverig, maar uitleg volgt. Het gaat om het gevoel bij de eerste bezichtiging van het huis. Hoe is het als je binnenstapt? Het huis kan qua grote en ruimtes perfect zijn, maar als je je niet op je gemak voelt kan dat een blokkade vormen. Als de woning je gelijk aanspreekt is het denk ik makkelijker om je sneller thuis te voelen. Dus koop met een goed gevoel!

De kennismaking met mijn buren is inmiddels goed verlopen, ondertussen heb ik al mijn buren ontmoet en heb ik van iedereen wel een beetje een idee van waar wie woont. Ik moet eerlijk zeggen dat dit mij een bepaalt soort rust geeft.

Nu verder, wat zorgt er voor dat je eerdere vaste routines op je nieuwe locatie ook weer normaal gaan worden? Kies een ‘vaste’ supermarkt voor je bepaalde boodschappen. Ik heb nog vaak dat ik veel moet zoeken naar bepaalde producten. Dit komt omdat ik te veel wissel van supermarkt. Dat is geen aanrader.

Wat is bijvoorbeeld de leukste plek om te gaan lunchen of dineren? Probeer alles eens uit! Ik ben echt van de lijstjes maken, daarbij viel het me tegen hoeveel ik nog moest regelen na en tijdens de verhuizing. Dus om jullie te ontzorgen kunnen jullie gebruik maken van mijn lijstjes. Ik heb recepten-, uiteten en verhuislijstjes. Ook wat betreft lunchen en dineren heb ik leuke tips. Interesse? Stuur een PM via Facebook of Instagram of mail naar info@az-aankoopmakelaars.nl.

Huis omgeving goes, goed gevoel blog 5-1 

Zoals jullie weten heb ik elke week impressie foto’s weergegeven. En omdat het volgende week alweer de laatste blog is van deze serie zal ik jullie dan wat totaalplaatjes en tussenstand foto’s laten zien!

Tot volgende week!

Over de auteur

Charlotte

Charlotte

https://www.instagram.com/charlottezwolle/

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik ben 23 jaar. In het dagelijks leven ben ik fulltime aan het werk, probeer ik een aantal keer in de week te sporten en met vrienden af te spreken. Ongeveer drie maanden geleden heb ik mijn eerste eigen huis gekocht en ben ik druk bezig hier mijn eigen droomplekje van te maken. De komende maanden neem ik jullie mee in dit proces en geef ik jullie kleine tips en tricks om ook jullie eigen droomplekje in te kunnen richten.

Veel leesplezier!

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars