AZ aankoopmakelaars

#4 TIPS & TUINIEREN

#4 TIPS & TUINIEREN

24 jul 2017

To-do-lijstjes maken is een goede manier om overzicht te krijgen. Schrijf alle klusjes die moeten gebeuren op en maak er een lijstje van. Zelf was ik in het begin vooral intensief bezig met het huis ‘af’ te maken, maar een huis is nooit helemaal af. Er zal op langere termijn altijd iets moeten worden vervangen of gemaakt moeten worden. Sommige klusjes werken alleen wel tegen je als je ze te lang laat liggen, zoals lampen ophangen, een douchedeur vastzetten of het platte dak vervangen.

We hebben inmiddels de belangrijke ruimtes van de binnenkant van het huis doorgenomen. Laten we het nu dus is over de buitenkant van het huis hebben! Ik heb het geluk dat mijn tuin al helemaal ingericht en bedacht is. Vrij veel planten, netjes aangelegde stoeptegels, geen gras maar de tuin heeft wel wat onderhoud nodig.

Wat is de beste strategie voor de indeling van je tuin/balkon/dakterras etc? Als er plek is voor een loungebank met afneembare kussens zou ik daar zeker voor gaan! Wat ook erg praktisch is, zijn lekker zittende opvouwbare stoelen. Je kunt de stoelen in de zomer laten staan, eventueel een paar voor reserve opbergen (voor bezoek), en in de winter kan je gemakkelijk alles binnen zetten (dit is belangrijk ook voor het langere behoud van je stoelen). Zelf kan ik bloemen en planten in mijn tuin erg waarderen, het maakt het levendig en gezellig.

Huis styling, blog 4 Tips en Tuinieren

Van te voren denken we niet vaak aan het kostenplaatje van de tuin, logisch want het is niet het belangrijkste wat af moet zijn om het huis leefbaar te maken. Toch is voor mij een ontbijtje en/of een kopje koffie in de ochtendzon wel veel waard én voor de gezellige avonden mag de barbecue natuurlijk ook niet missen! 

Geniet van de zonnige dagen, tot volgende week!

Over de auteur

Charlottte

Charlottte

https://www.instagram.com/charlottezwolle/

Hi! Mijn naam is Charlotte en ik ben 23 jaar. In het dagelijks leven ben ik fulltime aan het werk, probeer ik een aantal keer in de week te sporten en met vrienden af te spreken. Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste eigen huis gekocht en ben ik druk bezig hier mijn eigen droomplekje van te maken. De komende maanden neem ik jullie mee in dit proces en geef ik jullie kleine tips en tricks om ook jullie eigen droomplekje in te kunnen richten.

Veel leesplezier!

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars