AZ aankoopmakelaars

Wonen in Zeeland?

Droomt u van wonen in Zeeland? U bent niet de enige. De woningmarkt is booming in Zeeland, net als in de rest van Nederland. Razendsnel reageren, bezichtigen en bieden is niet voor iedereen weggelegd. Zeker niet als u -nog- niet in de regio woont. Juist dan is een aankoopmakelaar onmisbaar.

Uw aankoopmakelaar in Zeeland

AZ aankoopmakelaars helpt bij het zoeken, vinden en kopen van uw droomhuis. Wij kennen de lokale Zeeuwse woningmarkt, weten wat er te koop staat en wat nog te koop komt. Handig, vooral als u een (tweede) woning wilt kopen in een regio waar u nog niet bekend bent.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Wij staan u het hele traject bij. We gaan mee met de bezichtiging, doen onderzoek naar de woning en brengen in overleg met u een realistisch bod uit. U krijgt hulp bij het zoeken naar financiering, wij regelen de bouwkundige keuring en controleren de koopakte voor u bij de notaris definitief uw woning koopt.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Onze aankoopservice verdient zich terug: in geld, tijd en stress. Wij verstaan de kunst van het onderhandelen. Hoog genoeg bieden om de woning te verkrijgen, maar niet zo hoog dat u te veel betaald. Met gunstige voorwaarden en beperkte dubbele woonlasten. AZ aankoopmakelaars bespaart u meer dan u betaalt voor onze service.

Waarom kiezen voor AZ aankoopmakelaars?

AZ aankoopmakelaars onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, deskundigheid en scherpe onderhandelingen. We denken en handelen vanuit uw belang, eerlijk en objectief. Vele tevreden klanten gingen u voor. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek zelf de voordelen van een AZ aankoopmakelaar aan uw zijde.

Contact opnemen

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor het invullen van ons contactformulier op az-aankoopmakelaars.nl

AZ-aankoopmakelaars neemt contact met u op.


Met vriendelijke groet,

AZ aankoopmakelaars

az-aankoopmakelaars.nl

Contactgegevens

  • AZ-aankoopmakelaars
    Ruisdaelstraat 2A
    4462 AD Goes
    (op afspraak)
  • BTW: NL856139877B01
  • KvK: 83807780
  • IBAN: NL60 RABO 0191 2067 33

Social media

Bel mij terug

Controleer a.u.b. of u alle velden juist heeft ingevuld.

Dank voor uw bericht. We bellen u z.s.m. terug.

Met vriendelijke groet,
AZ aankoopmakelaars